Hieronder kan het verslag gelezen worden:

Geplaatst op: 15-08-2010
Verslag 68 Seagull Bay august 2010

Deze keer een kort verslag. Wij hebben Marmaris Yacht Marina op 11 augustus verlaten. Na een aantal dagen terugkeer van de Turkije reis, hebben we gewassen, de boot bevoorraad met water en boodschappen en zijn voor anker gegaan bij het Pupa Yacht Hotel. De dagen in de haven zijn we met Josje en Gerard uit eten geweest en hebben afscheid van hen genomen. Zij blijven nog wat in de Marina tot de reparatie aan hun boot gereed is.

We hebben afscheid op 10 augustus van Tom en Ans (van de Dulce) genomen die voor 10 dagen naar Nederland vertrokken. Wij hebben hun kanarie, Lord Byron, te logeren gekregen. Wat een plezier beleven wij aan boord van het vogeltje. Het verzorgen en het leuke zingen dat de vogel doet vinden we aangenaam.

Met Geert en Ine (van de Anégada) zijn we vanaf de ankerplaats bij Pupa op 14 augustus vertrokken voor de 40nm naar de Skopia Limani baai waar we in Wall Bay aan de steiger hebben gelegen. We hebben de gehele trip heerlijk gezeild alhoewel de zee wat woelig was. ’s Avonds lekker gegeten in het Wall Bay restaurant. Helaas is dit zowat de enige plek waar we geen telefoon of internet ontvangst hebben.

Na een zeer warme nacht zijn we op 15 augustus een paar uur gaan zeilen in Skopia Limani en de Fethyie Korfezi (baai). Van heerlijk zeilen tot dobberen en de gennaker( ons dunne voorzeil) uitproberen, hadden we een fijne dag op het water. Geert wist een leuk baaitje waar je goed kunt ankeren of met een lijn naar de wal kunt liggen. In 22 Fanthom Bay ligt in de hoek is een strandje genaamd Seagull Bay. Een wondermooi plekje waar niets is dan een strandje en waar je op de wal mooie wandelingen kunt maken. We lagen er heerlijk in de wind en blijven er een paar dagen liggen. Wat we verder doen lezen jullie een volgende keer.

Foto's bij dit verslag:
Bekijk alle 8 foto's

Terug